CROS 22 DE GENER

2206

El proper diumenge 22 de gener, el calendari català de cros disposa de quatre bones ofertes arreu de Catalunya.
El 39è Cros de Rubí, organitzat per la Unió Atlètica Rubí, al bosc de Can Oriol de la vila vallesana. El festival atlètic començarà a les 10,05 hores, i aquest cros es realitza amb les categories de promoció de caràcter escolar.
El 23è Cros Sant Sebastià de la Canonja i 33è Cros Aura, organitzat pel club Gimnàstic de Tarragona i l’Ajuntament de La Canonja a la zona del barri Sector Nord de la Canonja, Tarragona. Les curses començaran a partir de les 09,50 hores amb les categories de promoció.
El 23è Cros de Riudellots de la Selva, organitzat pel Club Atletisme Lloret La Selva, l’ACE Riudellots, , l’Ajuntament de la vila i el Consell Esportiu de la Selva, al circuit traçat pels voltants de la zona esportiva de Riudellots. En aquest edició, aquest cros també representa el Campionat de Catalunya de Clubs – Cort Curt. La matinal començarà a les 09,40 hores. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros, essent la novena prova de les deu programades.
El 20è Cros de Canet, organitzat pe l’Ajuntament de la vila i el Club Sport Canet, al circuit ubicat al Pla d’en Sala. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb les curses de la categoria cadet. Aquest cros forma part del Circuit Maresmenc de Cros essent la sisena prova puntuable.

· Web Rubí     · Web La Canonja     · Web Riudellots     · Web Canet