CROS 23 i 24 DE NOVEMBRE

1101

El proper cap de setmana es disputaran tres festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.
Dissabte 23 se celebrarà el 38è Cros de Sant Sadurní a Montornès del Vallès, organitzat pel CA Montornès i l’Ajuntament de la vila al recinte firal junt al pavelló d’esports i dintre de les festes de Sant Sadurní. L’esdeveniment atlètic començarà a les 09,30 hores amb la cursa de la categoria Open i es realitza amb curses de categories de promoció fins a Sub18.
Diumenge 24 es disputaran dos festivals atlètics. El 42è Cros Vila de Castellar –Memorial Pere Hernández, a Castellar del Vallès, organitzat pel CA Castellar al Parc de Colobres i les pistes d’Atletisme de Castellar del Vallès. Les competicions començaran a partir de les 09,30 hores amb les curses màster.
El 26è Cros de Riudellots de la Selva, organitzat pel Club Atletisme Lloret La Selva, l’ACE Riudellots, l’Ajuntament de la vila i el Consell Esportiu de la Selva, al circuit traçat pels voltants de la zona esportiva de Riudellots. La matinal començarà a les 10,00 hores. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros, essent la cinquena prova de les nou programades.

· Web Montornès   · Web Castellar   · Web Riudellots