CROS 24 i 25 DE NOVEMBRE

1722

El proper cap de setmana es disputaran tres festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.
Dissabte 24 se celebrarà el 37è Cros de Sant Sadurní a Montornès del Vallès, organitzat pel CA Montornès i l’Ajuntament de la vila al recinte firal junt al pavelló d’esports i dintre de les festes de Sant Sadurní. L’esdeveniment atlètic començarà a les 09,30 hores amb la cursa de la categoria Open i es realitza amb curses de categories de promoció fins a Sub18.
Diumenge 25 es disputaran dos festivals atlètics. El 41è Cros Vila de Castellar –Memorial Pere Hernández, a Castellar del Vallès, organitzat pel CA Castellar al Parc de Colobres i les pistes d’Atletisme de Castellar del Vallès. Les competicions començaran a partir de les 09,15 hores amb les curses màster.
El 21è Cros Ciutat de Girona, organitzat pel Servei Municipal d’Esports i l’Ajuntament de Girona. Les curses es disputaran al circuit de les Ribes del Ter que es troba als voltants del Pavelló Municipal d’Esports. La matinal atlètica començarà a les 09,30 hores. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros, essent la tercera prova de les vuit programades i també és puntuable pel Gran Premi Català de Cros.

· Web Montornès   · Web Castellar   · Web Girona