CROS 27 DE GENER

1756

El proper diumenge 27 de gener es disputaran quatre esdeveniments atlètics corresponents al calendari català de cros.
El tradicional Cros de Sant Sebastià, que aquest any arriba a la cinquanta-vuitena edició, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell, al circuit del Parc dels Catalunya de Sabadell.. El festival atlètic començarà a les 10,30 hores amb les curses màster.
El 30è Cros de Vidreres, organitzat pel Club Atletisme Lloret-la Selva, l’Ajuntament de la ciutat i el Consell Esportiu de La Selva, al circuit pels voltants de la Zona Esportiva. El festival atlètic començarà a partir de les 10,00 hores. Aquesta prova pertany al Circuit Gironí de Cros 2017, essent l’última prova de les nou programades.
El 25è Cros Sant Sebastià de l’Ajuntament de La Canonja – Cros Aura,  organitzat pel club Gimnàstic de Tarragona i l’Ajuntament de La Canonja a la zona del barri Sector Nord de la Canonja, Tarragona. Les curses començaran a partir de les 09,45 hores amb les categories de promoció.
L’11è Cros d’Alella, organitzat pel Club Esportiu Serra Marina Alella i l’Ajuntament de la ciutat, se celebrarà a partir de les 10,00 hores al circuit de la zona del Bosquet d’Alella. Aquest esdeveniment atlètic forma part del Circuit Maresmenc de Cros, essent la sisena prova de les vuit programades.

· Web Sabadell   · Web Vidreres   · Web La Canonja   · Web Alella