CROS 27 i 28 D’OCTUBRE

1285

El proper cap de setmana, 27 i 28 d’octubre, se celebraren tres festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.
Dissabte 27 es disputarà el 20è Cros de Santa Susanna, organitzat per Gesport i l’Ajuntament de la vila. Al circuit del al Parc d’en Colomer, la matinal atlètica començarà a les 10,00 hores. Aquest cros forma part del Circuit Maresmenc de Cros, essent la primera prova de les vuit programades.
També dissabte se celebrarà el 20è Cros Ciutat de Cerdanyola, organitzat pel CE Cerdanyola Atletisme i Triatló́ i l ́Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. El festival atlètic començarà a les 09,45 hores amb les curses open, amb el circuit integrat al Parc dels Gorgs – Parc Tecnològic, on estaran situades la sortida i arribada.
Diumenge 28 es realitzarà el 23è Cros d’Olot – Memorial Miguel Ángel Chorrero, organitzat pel Club Natació Olot i el Consell Esportiu de la Garrotxa, al circuit dels paratges de les Tries. Les curses començaran a partir de les 09,40. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros, essent la primera prova de les nou programades.

· Web Santa Susanna   · Web Cerdanyola   · Web Olot