CROS 3 DE DESEMBRE

2582

El proper diumenge 3 de desembre, es disputaran tres festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.
El 51è Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, es disputarà en el tradicional circuit dels voltants de les instal·lacions esportives municipals. La matinal atlètica començarà a les 09,30 hores amb les curses de veterans. Aquest cros és l’únic que se celebra a Catalunya que forma part del Calendari RFEA de Cros. També és proba puntuable pel Gran Premi Català de Cros, essent la quarta prova de les sis programades.
El 17è Cros Vila de Salt, organitzat pel Club d’Atletisme Salt. El festival atlètic començarà a les 09,30 hores amb les curses de sub16 i sub18 masculí, al Circuit del Pla dels Socs. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros essent la cinquena prova de les deu programades.
El 3r Cros ATE Ciutat de Tortosa, Gran Premi Eduardo Fornós, organitzat pel Club Atletisme Terres de l’Ebre, el Consell Esportiu del Baix Ebre, Tortosa Esport i l’Ajuntament de la vila. El festival atlètic començarà a les 10,00 h amb les curses de sub14 i sub16 al circuit de la Zona Universitària de Remolins amb un recorregut total de gespa natural.

· Web Granollers   · Web Salt   · Web Tortosa