CROS INTERNACIONAL JUAN MUGUERZA

1311

El passat diumenge 9 de gener es va celebrar el LXXVIIIè Cros Internacional Juan Muguerza a Elgoibar, Guipúscoa, amb una destacada actuació dels atletes catalans. La Federació Catalana d’Atletisme ha convidat a participar en aquesta competició a una quarantena d’atletes en les categories sub16, sub18 i sub20 que van ocupar els primers llocs del Gran Premi Català de Cros.

També cal destacar l’actuació en la categoria absoluta de l’Adel Mechaal (New Balance T) que s’ha classificat en la quarta posició i primer espanyol en línia de meta.

A la categoria Sub16, l’Albert Alsina ha aconseguit la victòria i Albert Bartoli, Nil Sole i Pere Mas s’han classificat cinquè, sisè i setè respectivament. En noies, l’Estel Jordan s’ha situat en la segona posició i Emma Taggi en la quarta.

A la categoria Sub18 la Marta Mitjans ha estat segona i la Marwa El Khouya tercera. En nois, Gonçalo José s’ha classificat en la quarta posició i Aniol Clavell en la sisena.

A la categoria Sub20, la Carla Domínguez ha entrat en la segona posició i Eric Lore en la cinquena.