CURSA EL CORTE INGLÉS

965

El proper diumenge 24 d’abril se celebrarà la 42a edició de la Cursa El Corte Inglés. La gran festa atlètica barcelonina torna als carrers de la ciutat desprès de dos anys de parèntesi a causa de la pandèmia. Aura Fundació, que treballa per la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, és l’entitat vinculada a la 42a Cursa El Corte Inglés.

La Cursa donarà la sortida a les 9:00 hores amb un nou recorregut, amb sortida des de l’avinguda Diagonal i arribada a la plaça de Catalunya. Amb una distància de 10 km, el recorregut transcorre pels carrers més emblemàtics de la ciutat, sortint des de la mateixa Avinguda Diagonal, passant per Passeig de Gràcia, els carrers Aragó, Viladomat, Gran Via de les Corts Catalans girant pel carrer Marina i arribant a Plaça Catalunya pel carrer Ausiàs March.

La Cursa El Corte Inglés està considerada com la més important de quantes se celebren a Catalunya, a Espanya, a Europa i fins i tot a arreu del món. A l’edició de 2015, la Cursa El Corte Inglés amb els 81.014 corredors que van prendre la sortida, va superar a la Marató de Hong Kong, que fins aleshores ostentava el rècord de participació.

· Web Cursa