CURSA EL CORTE INGLÉS

1804

El proper diumenge 2 d’abril, se celebrarà la 39a edició de la tradicional Cursa El Corte Inglés – Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que tornarà a ser la gran festa de l’esport barceloní. La sortida es donarà a les 09.00 hores al Passeig de Gràcia – Gran Via amb un recorregut de 10.766 metres pels carrers més cèntrics de la ciutat i també passant per l’interior de l’Estadi Olímpic de Montjuïc.
La Cursa El Corte Inglés està considerada com la més important de quantes se celebren a Catalunya, a Espanya, a Europa i fins i tot a arreu del món. L’edició passada 2015, la Cursa El Corte Inglés amb els 81.014 corredors que van prendre la sortida, va superar a la Marató de Hong Kong, que fins aleshores ostentava el rècord de participació. En aquesta edició de 2017 s’espera superar àmpliament els 65.000 participants, però la gran novetat és que per primera vegada el nombre de dones pot superar al d’homes a la línia de sortida.
També, la Cursa El Corte Inglés forma part de la Challenge BCN10k, essent l’onzena prova de les quinze programades, i per aquest motiu l’organització implantarà un control de temps al punt de 10 km amb els atletes amb el xip incorporat.

· Web Cursa