Deu atletes de Catalunya viatgen a Portugal

813

Deu atletes catalanes i catalans viuran una concentració de 14 dies al municipi de Montegordo, a Portugal. Serà dins del marc del pla de relleus de la RFEA. Han convocat a diversos atletes que han participat o tenen opcions de participar en el futur en els relleus 4×100 m i 4×400 m masculins i femenins.

Durant 14 dies viuran una concentració dedicada única i exclusivament a l’entrenament dels relleus, amb d’altres companys i companyes d’arreu de l’estat. Deu entrenadors i entrenadores participaran també de la concentració, destaca l’Àlex Mancheño, del Cornellà Atlètic, i en Ricardo Diéguez, tècnic de la RFEA.

Pel que fa als atletes, en 4×100 m destaca la presència d’en Bernat Canet, del Cornellà Atlètic, i de l’Arnau Monné, en Pol Retamal i la Jaël Bestué del FC Barcelona. Bestué va acabar en 5a posició en el darrer Mundial d’Oregon amb l’equip de relleus de la RFEA.

D’altra banda, en el 4×400 m cal destacar la presència de la Laura Bou, del CA Manresa, la Sara Gallego, de Nike, la Laura Hernàndez, del FC Barcelona, la Berta Segura, de l’Aldahra Lleida UA, en Bernat Erta, del New Balance i en David Fradera, del Tenerife Caja Canarias. Les atletes catalanes en categoria femenina van participar del darrer 4×400 m al Mundial d’Oregon, sent elles el 50% de la convocatòria de la RFEA per aquesta concentració.

· Convocatòria