DIADA DE L’ATLETISME CATALÀ

1721

El proper dijous 13 de juny de 2019 la Federació Catalana organitza la 28a Diada de l’Atletisme Català. L’acte tindrà lloc a les 19,00 hores a la Sala d’Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat.
La Diada reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones i entitats que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement.
Durant la festa es lliuraran els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2018, els Trofeus als Clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure 2018 i a la pista coberta 2019. També un públic reconeixement, als entrenadors personals dels millors atletes 2018 i als atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i les Insígnies als jutges per diversos mèrits. També que es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta de les diverses categories.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2018 han estat per a l’Estela García i l’Adel Mechaal, que van protagonitzar una extraordinària temporada.
A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com la Mònica Clemente, campiona d’Espanya absoluta que rebrà el premi sub23. També noms com els de Pol Retamal i Sara Gallego, que rebran el premi Sub20, o la Maria Vicente que continua protagonitzant èxits internacionals que rebrà el premi Sub18.
A l’apartat dedicat als jutges, es farà lliurament de la Insígnia d’Argent als jutges amb 25 anys en actiu, així com la distinció de Jutges Honoraris de 2017. Es farà lliurament de la Placa al Mèrit Domingo Casillas a Ferran Estruch, per la seva dedicació i trajectòria, i la distinció de Jutge de l’Any a Francisco Javier Mula.
La Federació també retrà públic agraïment a l’entitat MÚTUACAT, pel seu suport a la Federació Catalana, a l’atletisme i a l’esport en general.

· informació   · Premiacions   · Plànol d’accés