DIADA DE L’ATLETISME CATALÀ

1711
Guardonats - Foto: Jordi López

Estela Garcia i Adel Mechaal, Millors Atletes de l’Any 2018

Aquest dijous 13 de juny s’ha celebrat la vint-i-vuitena edició de la Diada de l’Atletisme Català a l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat.
Com cada edició, La Diada reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, han estat mereixedores de públic reconeixement. Durant la festa s’han lliurat els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2018, els Trofeus als Clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure 2018 i a la pista coberta 2019. També un públic reconeixement, als entrenadors personals dels millors atletes, als atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i les Insígnies als jutges per diversos mèrits.

Estela i Adel – Foto: Jordi López

Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2018 han estat per a la Estela Garcia i l’Adel Mechaal, que van protagonitzar una extraordinària temporada.
S’han lliurat premis als millors atletes en totes les categories, destacant aquesta temporada noms d’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com la Mònica Clemente, premi a la millor Sub23. També noms com els de Pol Retamal i Sara Gallego, premi Sub20, o la Maria Vicente que continua protagonitzant èxits internacionals que va rebre el premi Sub18.
A l’apartat dedicat als jutges, s’ha fet lliurament de la Insígnia d’Argent als jutges amb 25 anys en actiu, així com la distinció de Jutges Honoraris. També lliurament de la Placa al Mèrit Domingo Casillas a Ferran Estruch, per la seva dedicació i trajectòria, i la distinció de Jutge de l’Any a Javier Mula.
La Federació també ha fet un públic agraïment a l’entitat Mútuacat, pel seu suport a la Federació Catalana, a l’atletisme i a l’esport en general.

· Premiacions   · Fotos (Jordi López)