DIADA DE L’ATLETISME CATALÀ

2632
Ilias Fifa i Beatriz Pascual - Foto: Jordi López

Beatriz Pascual i Ilias Fifa, Millors Atletes de l’Any 2016

Aquest dijous 8 de juny s’ha celebrat la vint-i-sisena edició de la Diada de l’Atletisme Català a l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat.
Com cada edició, La Diada reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, han estat mereixedores de públic reconeixement. Durant la festa s’han lliurat els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2016, els Trofeus als Clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure 2016 i a la pista coberta 2017. També un públic reconeixement, als entrenadors personals dels millors atletes, als atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i les Insígnies als jutges per diversos mèrits.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2016 han estat per a la Beatriz Pascual i l’Ilias Fifa, que van protagonitzar una extraordinària temporada.
A l’apartat dedicat als jutges, s’ha fet lliurament de la Insígnia d’Argent als jutges amb 25 anys en actiu, així com la distinció de Jutges Honoraris. També lliurament de la Placa al Mèrit Domingo Casillas a Concepción Álvarez per la seva dedicació i trajectòria, i la distinció de Jutge de l’Any a Jordi Graells.
La Federació també ha fet un públic agraïment a l’entitat Divina Pastora Assegurances – L’Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l’atletisme en general.

Foto de Grup Diada FCA 2017 – Foto: Jordi López

· Fotos (Jordi López)   · Fotos (JJ Vico)