Dissabte es viurà la Lloret Night Trail de dos recorreguts

354

El CA La Sansi i el CA Lloret, amb el permís de l’Ajuntament de Lloret de Mar i dins del calendari de la FCA, organitzen el proper dissabte la Lloret Night Trail, una cursa nocturna dividida en dues distàncies, de 7 K i de 14 K, que es disputarà la nit de dissabte a partir de les 21.25 h, quan es donarà la sortida a la cursa de 14 K, mentre que a les 21.35 h es donarà la de 7 K.

La sortida serà des de l’Avinguda Alegries, just davant de l’oficina de turisme, i amb arribada a la platja gran de Lloret de Mar, just davant de l’ajuntament. Es podrà disputar la cursa de trail 7 K, trail 14 K i finalment una caminata també de 7 K.

Els inscrits i inscrites podran recollir la bossa del corredor i el dorsal el mateix dia 1 de 17 h a 20.25 h davant de l’oficina de turisme del municipi. Aquesta prova ja s’ha disputat amb anterioritat i aquesta serà la primera edició conjunta amb CA La Sansi i CA Lloret, i comptarà amb més de 500 inscrits i inscrites que competiran dissabte. El recorregut serà semblant al que els i les participants recorren durant la Lloretrail, prova amb molt de recorregut, que aquest any va ser Campionat d’Espanya de curses de muntanya, amb la gran diferència que s’ha de traçar de nit, per tant, l’ajuda de llanternes serà molt necessària.

Aquesta nit tanquen inscripcions i en el dia de demà sabrem el llistat d’inscrits i inscrites que competiran dissabte a Lloret de Mar.

· Web Cursa