Diumenge arriba la cursa Moritz Sant Antoni

403

Aquest diumenge arriba la 44a cursa Moritz Sant Antoni, una de les proves de ruta més clàssiques a la ciutat de Barcelona, que comptarà amb la distància dels 10 K i una sèrie de curses infantils. La prova reina es disputarà a les 9.30 h i comptarà amb la presència de més de 3.000 corredors i corredores.

El creuament entre carrer Floridablanca i Viladomat serà l’escenari de la sortida, amb arribada a Floridablanca amb Calàbria. L’organització posarà a la disposició dels participants un grup de llebres que marcaran un ritme fitxa durant la cursa per fer diferents marques. A partir de la sortida, els i les atletes passaran pels carrers de Casanova amb Sepúlveda i Llançà fins arribar a la Gran Via de les Corts Catalanes. Arribaran fins al passeig de Gràcia per girar a la dreta i agafar la ronda de Sant Antoni i davant de la Cerveseria Moritz completaran la primera volta de 5 km.

Durant la segona volta, els corredors agafaran el carrer Villaroel fins al carrer de Tamarit. Des d’aquí, baixaran pel carrer de Rocafort i per Manso fins arribar a la ronda de Sant Pau. Després passaran per l’avinguda del Paral·lel i agafaran un altre cop la Gran Via. L’arribada se situarà a la confluència dels carrers de Floridablanca amb Calàbria.

Dels més de 3.000 corredors i corredores cal destacar la presència d’atletes com Cristina Silva, Alejandro Rodríguez Pritchard, Arnau Turón, Mourad Mounim, Ariadna Fenés i Anna Beltrán.

L’entrega de premis serà d’aquesta manera: trofeu per als 3 primers atletes de la classificació general masculina i femenina i per als 3 primers atletes de cada categoria masculina i femenina. Un trofeu per als 3 primers equips masculí i femení. Per optar a aquest premi cada equip haurà de classificar un mínim de 5 atletes federats i l’equip haurà d’estar legalment federat. Un trofeu al participant de més edat masculí i femení i finalment, els atletes que tinguin premi a la General, no el tindran a la seva categoria.

A partir de les 11 h viurem un seguit de curses infantils, amb sortida al carrer Floridablanca amb Calàbria. En les darreres edicions s’havien reunit més de 700 nens i nenes i s’espera repetir la xifra. Tindran trofeus els tres primers de cada categoria.

· Web Cursa