Diumenge farcit de curses arreu de Catalunya

554

Diumenge 16 d’octubre viurem un bon reguitzell de curses arreu del territori català. A banda del Campionat de Catalunya de 10K a Manresa, gaudirem d’altres proves interessants dins del calendari federat.

A Mollerussa es disputarà la 34a Mitja Marató, juntament amb una cursa de 5K. L’Associació Atlètica Xafatolls serà l’encarregada d’organitzar la prova, que començarà al camp municipal de futbol a les 10 h i tindrà un recorregut urbà pels municipis de Mollerussa, Golmés i Vilanova de Bellpuig. Finalitzarà a la capital del Pla d’Urgell. La prova, amb uns 665 inscrits i inscrites, tindrà la participació d’atletes com Ricard Pastó, guanyador de la cursa en quatre edicions, Muhammad Lamin, guanyador de l’última edició, Mireia Sosa, internacional absoluta en la prova dels 100K o també Núria Tilló, guanyadora l’any passat de la Mitja de Lleida. La recollida de dorsals es durà a terme al Pavelló 11 de setembre, a partir de demà dissabte 15 d’octubre entre les 17 h i les 19 h i el diumenge, dia de la cursa, entre les 8.30 h i les 10 h.

D’altra banda, a Tossa de Mar, viurem La Megalítica Acerko, organitzada per La Sansi i Fondistes Tossa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tossa de Mar i la Diputació de Girona. Amb gairebé 600 inscrits i inscrites, la cursa arriba a la 4a edició. Enguany tindrem tres distàncies: 5 K, 10 K i 21 K, amb 750 metres positius. Totes les sortides seran a les 9 h. El recorregut serà circular, amb inici i final al mateix punt, a tocar del Poliesportiu de Tossa. Cal destacar alguns dels llocs per on passaran els circuits, com ara el Serrat de Moltons, el Torrent de Montllort, la Cala Pola o el Coll del Sastre. D’entre els 600 inscrits s’espera la presència d’atletes que han dominat la prova en els darrers anys, destacant-ne els i les del club organitzador, La Sansi Club.

Finalment, a Barcelona, se celebrarà el 17èK de Les Corts, en el marc de les festes majors del barri. El Barcelona Atletisme i el Districte de les Corts seran els encarregats d’organitzar l’esdeveniment. La prova començarà a les 10 h, amb la cursa màster i de promoció, amb gairebé 200 atletes participants en totes les sortides. A les 11.55 h, es donarà el tret de sortida a la cursa elit femenina, i a les 12 h sortirà la cursa d’elit masculina. El circuit consta de 500 metres plans per la Travessera de Les Corts, on els i les participants hauran de donar dues voltes. D’entre els qui prendran lloc a la sortida destaquen Aleix Serra, Pelayo Garcia i Núria Atienza, atletes de l’Agrupació Atlètica de Catalunya, Sergi Ariaca, del CE Ironwill, Marta Mitjans, del CA Canovelles, i Carla Bisbal, del CA Igualada.

· Manresa   · Mollerussa

· Tossa de Mar   · Barcelona