DIVINA PASTORA ASSEGURANCES I LA FED. CATALANA RENOVEN  CONVENI

1405
Foto: Jordi López

La Federació Catalana d’Atletisme ha renovat el conveni de col·laboració amb Divina Pastora Assegurances que continua essent el patrocinador principal de la federació durant aquesta temporada.
Amb aquest conveni, l’asseguradora difondrà i promocionarà la seva imatge a les competicions organitzades per la Federació Catalana. També disposarà d’un punt d’informació a les instal·lacions on es realitzi l’esdeveniment. Amb aquesta col·laboració es pretén generar la màxima notorietat a la marca i reflectir els valors i principis de l’esport.
Gràcies a aquest conveni de col·laboració, la Federació Catalana d’Atletisme pot desenvolupar la seva intensa activitat atlètica, des de la promoció a l’alt nivell, així com a les diferents modalitats de què consta el principal esport olímpic: la pista, el cros, la marxa atlètica i la ruta.
Divina Pastora Assegurances seguirà formant part de la imatge corporativa de la Federació Catalana, tant a la pàgina web com en els dorsals que llueixen els atletes en les diferents competicions atlètiques.

· Nota de Premsa Divina Pastora