Dues proves de cros aquest cap de setmana a Catalunya

630

La temporada de cros a Catalunya segueix avançant. El circuit maresmenc està arribant a les darreres cites. Aquest cap de setmana s’ha viscut el 6è cros de Pineda de Mar, amb 300 participants a la població maresmenca. Laura Prieto, del FC Barcelona, va dominar la prova femenina, i encapçala la llista de les guanyadores del circuit maresmenc, sumant un nou podi amb temps de 20:49. En segona posició va entrar Berta Bruguera amb 21:57, deixant a la tercera posició a Soledad Avellaneda, amb 22:08.

A la categoria masculina també trobem un guanyador regular al circuit maremenc. Albert Ruz, va obtenir la primera plaça amb un temps de 16:01, seguit de Chakir El Hamdouini, amb 16:14. El tercer classificat va ser Donnelly Edward, amb 16:54.

A Castelló d’Empúries es va celebrar la 1a edició del cros del municipi, i va coincidir amb el campionat gironí individual i per equips, amb uns 280 participants de totes les categories. Annasse Mahboub va ser el guanyador individual amb un temps de 21:16. L’atleta de l’AA Palamós va ser el més ràpid per davant del seu company d’equip Albert Cristòfol i de Jofre Roca, del CA Manresa.

A la categoria femenina, Marta Gorgoll, del CA Farners, va ser l’atleta més ràpida, amb una marca de 21:26. L’atleta més ràpida de la prova va ser Ainhoa Fitó, de l’Agrupació Atlètica Catalunya, amb 20:18 i guanyadora sub 18. Mireia Soler, del CN Olot, va ser la subcampiona sènior.