Dues proves més de cros arreu de Catalunya

456

Diumenge es disputen dues proves més en el calendari de la disciplina del cros a Catalunya. D’una banda, Calella acollirà la 29a edició del cros de Calella, a la zona de la Muntanyeta. De l’altra, Ripollet serà l’escenari de la 40a edició del cros Vila de Ripollet, amb inici i final al circuit del parc dels Pinetons.

El cros de Calella pertany al circuit maresmenc de cros. Fins ara s’han disputat cinc proves, i restaran tres més quan s’acabi la del municipi calellenc. La competició començarà a les 10 h del matí amb la disputa de la prova absoluta femenina i masculina, amb 5.900 metres de distància, i finalitzarà a les 12.25 h amb la prova sub 8 i posteriorment es viurà l’entrega de trofeus.

Dos dels circuits, els de les curses de promoció, es faran a l’interior de la renovada pista d’altetisme de Calella, mentre que les proves absolutes també circularan per l’exterior. La prova l’organitzen l’ajuntament de Calella juntament a Gesport i el consell esportiu del Maresme.

· Web Calella

A Ripollet es viurà el 40è cros Vila de Ripollet, amb un ampli pel circuit del parc dels Pinetons del municipi vallenc. La competició començarà a les 9.30 h amb la disputa de sub 16 i sub 18 masculina. A les 12.25 h vindrà el plat fort amb la cursa sènior femenina i a les 12.55 h la disputa de la prova sènior masculina, tot acabant a la 13.30 h amb la cursa dels barrufets, els atletes més petits. Els absoluts recorreran una distància de 8.000 m.

La prova l’organitzen el Ripollet Unió Atlètica i el Patronat Municipal d’Esports de Ripollet de manera conjunta. Dins de la prova es comptarà també amb les curses del cros local escolar i el cros comarcal escolar.

· Reglament Ripollet