EDREAMS MITJA MARATÓ DE BARCELONA

1065

El passat dilluns, al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona, es va presentar la 31a edició de la cursa eDreams Mitja Marató de Barcelona, que se celebrarà el proper diumenge 3 d’abril. A l’acte van participar David Escudé, regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Mauro Llorens, director de la eDreams Mitja Marató Barcelona, Javier Bellido, director General de eDreams España i Mercè Rosich, presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres personalitats.

En aquesta edició s’espera una participació de 13.000 corredors amb una gran presència internacional amb atletes de 55 nacionalitats diferents i atletes de reconegut prestigi com l’etíop Haftu Teklu, guanyador de l’última Mitja Marató de Barcelona, els seus compatriotes Abebe Gashahun, Antenatyehu Dagnachew, i Abdisa Tola, a més dels corredors kenyans Titus Mbishei i Victor Chumo. En dones, també amb gran presencia africana destacant les etíops Asnakech Awoke, Alemaz Samuel i Rediet Daniel Molla, i la kenyana Magaret Kipkemboi.

Amb sortida i arribada al Carrer Pujades, la cursa començarà a les 08,30 hores amb un recorregut urbà que passarà pels indrets més característics de la ciutat.

La cursa serà retransmesa íntegrament per Betevé amb una programació especial que començarà a les 08:15 hores.

· Notícia BTV   · Web Cursa