El Barça va aconseguir el doblet al català de clubs sub 20

360

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar el Campionat de Catalunya de clubs sub 20 PC a Sabadell amb la presència d’una vintena d’equips que van lluitar per buscar les millors classificacions possibles. El FC Barcelona va obtenir la victòria a la categoria femenina i masculina, tot i que va tenir equips de pes al davant que van lluitar fins al final per buscar l’or.

El FC Barcelona masculí va sumar 120 punts, per davant del CA Igualada, que es va endur la plata amb 110 punts i el Cornellà Atlètic, amb el bronze i 104 punts. D’aquí, l’equip culer es va endur la victòria als 60 mll amb Ivan Garcia, als 1.500 m amb Albert Alsina, Biel Morancho amb el 3.000 m i Adrian Priego als 60 mt. D’altra banda, l’equip de l’Anoia també va sumar victòries, com l’Antoni Gonzàlez a l’alçada o el Ruben Sànchez a la llargada.

Podi masculí del Campionat Catalunya clubs. Foto FCA

Realment, a la categoria masculina, les victòries van estar molt repartides, com el 4×400 m de la JA Sabadell, que es va endur la victòria, la victòria d’Ismael Romero al pes pel Cornellà Atlètic, d’Eric Álvarez als 400 mll per L’Hospitalet Atletisme o d’Albert Jaén pel CA Granollers als 200 mll. Arnau Pujols va sumar els 12 punts per l’Avinent Manresa als 800 mll, igual que Martí Serra a la perxa. Finalment, Mohamed Mahfuz Iddrisu va fer el mateix per l’Agrupació Atlètica al triple salt.

La JA Sabadell va acabar en 4t lloc amb 96 punts, l’AA Catalunya 5è amb 89 i l’Avinent Manresa 6è amb 87 punts.

L’Aldahra Lleida les segones classificades. Foto FCA

Pel que fa a la categoria femenina, Barça i Aldahra Lleida van tenir un frec a frec constant gairebé fins al final. No obstant, al final, l’equip blaugrana va trencar la classificació i es va distanciar, amb 140 punts, per 113 de l’Aldahra Lleida i els 104 punts de l’Agrupació Atlètica Catalunya, terceres.

El Barça va obtenir la victòria amb Jazmin Romeu, RCAM als 60 mll amb 7.62, Júlia Lahosa als 800 m, Helena Santacana als 60 mt, Noa Martínez a la perxa, Elda Romeva al triple i Ingrid Valcarcel al pes. D’altra banda, l’equip lleidatà també va tenir un RCAM, de Diana Fernàndez als 400 mll, amb marca de 56.44. A més, van sumar les victòries de Marwa El Khouya als 1.500 m i Carla Ferrara als 3.000 m.

L’AA Catalunya terceres classificades. Foto FCA

L’Hospitalet Atletisme, finalment en 6a posició amb 93,5 punts, va aconseguir dues victòries del 4×400 m i de Jana Hurtado als 200 mll. A més, Ona Bonet, del CA Manresa, va obtenir la victòria a l’alçada i Lucía Molina, del CA Igualada, al triple salt. Cornellà Atlètic amb 98 punts i CA Igualada amb 96,5 van ser quartes i cinquenes respectivament.

· Resultats