El Berguedà acull la Petita BRB de la Copa Catalana

532

El JAB, juntament amb el Club Esquí Berguedà i el Consell Esportiu del Berguedà, organitzen demà la Petita BRB, una cursa de trail al municipi de Castellar del Riu, al circuit situat aa l’antiga estació d’esquí de Rasos de Peguera, que serà puntuable per a la Copa Catalana de promoció de trail.

La cursa començarà a les 11 h amb la cursa sub 20 i la sub 18, de 6 K ambdues, i seguirà fins a la 13.10 h, on es disputaran les curses dels més petits i petites. Novament, els Joves Atletes de Berga (JAB) té la iniciativa de portar el trail a la zona del Berguedà, en aquest cas, en una zona molt concorreguda anys enrere, amb la plena activitat de l’única pista d’esquí de la província de Barcelona.

Entre els inscrits i inscrites figuren noms molt destacats, com ara, a les categories sub 18 i sub 20, Yousra Laghmich, Carla Yanguas o Guim Camprubí, que van estar recentment a Lerín amb la selecció catalana. També destaquen Aina Civil, Biel Vàzquez o Vanesa Galera.

D’altra banda, a la categoria sub 16, trobem diversos atletes de la JAB i del CA Pobla de Segur, un altre club amb forta promoció de les proves de trail, així com també a la prova sub 14. Aleix Ferrero, de l’Avinent Manresa, és l’actual líder de la copa promocíó sub 16 i serà un dels rivals a batre, així com Maria Moreno, del CA Canovelles, líder a la categoria femenina i present a la Petita BRB.

Aquesta serà la tercera prova de la copa catalana de promoció. La darrera serà el trail Guilleries el proper 28 de maig. Cal destacar també, que el proper 20 de maig es farà una concentració de trail running al CTE Terres de l’Ebre a Amposta, emmarcada dins del programa PNTD de la RFEA, diversos dels atletes participants a la Petita BRB hi seran presents.

· Reglament   · Atletes inscrits