El CA Manresa aconsegueix la plata a Santander

403

Santander ha acollit aquest cap de setmana la festa del fons i el mig fons en ruta, amb tres campionats d’Espanya de diferents distàncies. Una d’elles ha estat prolífica per les atletes catalanes. El CA Manresa ha estat capaç de pujar al podi per equips femenins de la mitja marató, gràcies a l’aportació de tres atletes de molt nivell.

I és que Meritxell Soler, Mireia Guarner i Mercè Guerra han pujat al segon esglaó més alt del podi per equips del Campionat d’Espanya de mitja marató, només superades pel Running Pinto Seoane. I aquesta medalla s’ha començat a resoldre amb el cinquè lloc de Soler a la cursa amb un temps d’1:12:42. Mireia Guarner, de la seva banda, ha entrat en vuitè lloc, amb un temps d’1:14:56, deixant a Mercè Guerra amb el lloc 26è. Una fita històrica per un club que també domina en asfalt.

A la cursa masculina, el millor lloc d’un català ha estat de l’Artur Bossy, acabant en 6è lloc amb un temps d’1:04:20. Bossy venia de guanyar la cursa del Corte Inglés, i és un atleta que sempre rendeix en campionats d’asfalt. Mourad Mounim, 20è, ha estat el segon millor català, mentre que l’Abdennasser Oukhelfen ha estat 21è, però s’ha penjat l’or per equips amb Atletismo Bikila. Reyes Estévez ha estat 22è i campió M45, Ricard Pastó 24è i 4rt màster, Carles Montllor 26è i 5è màster i finalment, Abel Casalí ha acabat en 28a posició. A més a més, Ferran de Torres ha estat subcampió M55 i Manuel Salinas, de CA Sedentaris.cat, subcampió a la mitja marató M75 amb 1:57:02.

Pel que fa a la milla, cal destacar dos noms catalans. El primer, el de Laura Rodríguez, que es va quedar a tocar de les places de podi, amb un 5è lloc i un temps 4:59. A més a més, avui ha estat 14a als 5 K amb un temps de 17:20. D’altra banda, Abdelhakim Hamid, de l’Aldahra Lleida, va sumar el 6è lloc amb un temps de 4:22.

· Resultats