El CA Manresa guanya la I Copa femenina de promoció

518

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar a Mataró la I Copa catalana femenina de promoció amb una dotzena de clubs i un centenar d’atletes de categoria sub 10 a sub 16. El CA Manresa va ser el club que es va endur la victòria final amb 189 punts. A les pistes del municipi maresmenc vam viure una vintena de proves diferents.

Foto FCA

Aquesta nova iniciativa de la Federació Catalana Atletisme s’emmarca en la promoció de l’atletisme femení. És la primera vegada que es fa una competició exclusivament femenina, de cara a potenciar la presència de les atletes dins de les pistes.

Foto FCA

L’equip del Bages va ser el més regular amb 189 punts.El segon equip va ser l’UGE Badalona amb 136 punts, seguit del CA Parets amb 79. El quart, el Nàstic de Tarragona, i el cinquè, l’UA Terrassa, també van rebre un trofeu.A més, es va disputar el primer relleu femení amb una atleta de cada categoria, un 4×60 m amb una atleta sub 10, una sub 12, una sub 14 i l’altra sub 16, amb victòria de l’UA Terrassa amb 33.76.

Podi 4×60 – Foto FCA

El CA Manresa es va emportar nou victòries de totes les proves i categories. Equips com l’UGE Badalona i l’UA Terrassa també van sumar victòries. L’UA Rubí, el CE Penedès, amb una victòria, el CA Atletes VNG, el CA Mollet, l’UCA, el CA Viladecans i el CA Figueres també van participar de la competició amb desenes d’atletes.

· Resultats