El Campionat Catalunya sub 12 i sub 14 tanquen PC

611

La temporada de PC ha abaixat el teló a la Pista Coberta Catalunya Carme Valero. Tindrem temps per fer un repàs de tot el que hem viscut, abans però, fem un repàs de les darreres competicions que hem viscut. El Campionat de Catalunya sub 14 i el Campionat de Catalunya sub 12 van posar la clausura a la temporada, i ho van fer amb molts RCAM que anirem repassant.

Héctor de la Hera amb medalla sub 12. Foto Pratenc AA

D’entrada, comencem amb el Campionat de Catalunya sub 12 PC que es va disputar dissabte. El club amb més punts en les dues categories va ser l’Avinent Manresa, amb 78 i sent l’equip amb més medalles. Precisament, l’equip manresà va obtenir un dels dos rècords de Catalunya, el del grup 4×200 m femení, amb 2:01:77. L’altre rècord seria individual, el de l’atleta Nausica Picón, del CE Cerdanyola, a la prova dels 2.000 m amb un temps de 7:02:05.

Hugo Rodríguez guanyant medalla. Foto Xavi Ballart

A més a més, es van batre 13 rècords dels Campionats. Nicolás Montero, del CA Nou Barris, ho va fer als 60 mll amb 8.66. Jan Lleixa, de l’ATE, batia RCAM als 200 mll amb un temps de 27.87. El mateix atleta aconseguia RCAM als 600 m amb un temps d’1:43:62. Als 60 mt, Roger Merideño, de la JAS, va batre RCAM en dues ocasions, a les semifinals i a la final, amb una marca de 9.26. A la perxa, Pau López, del Muntanyenc, batia RCAM amb 2.30 m. Samuel Vieira, del Cornellà Atlètic, feia el mateix a la llargada amb 4.59 m.

També es va viure RCAM als relleus, amb el Cornellà Atlètic al 4×200 m amb 2:01:21. Anna Pozo, del Nàstic de Tarragona, va fer el mateix als 60 mll, en aquest cas a les semifinals, amb 8.51. La mateixa Pozo batia el dels 200 mll amb 27.94. Elna Sola, als 60 mt, igualava RCAM amb 9.79, atleta del Dinamik Vilanova. També del Nàstic, Julia Pozo batia RCAM a llargada amb 4.51 m. i el d’Aila Sans, de l’UGE Badalona, a l’alçada amb 1.36 m. El darrer va ser el d’Àmbar Renteria, al pes, amb 8.15 m, atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya.

· Resultats

Diumenge es va disputar el Campionat de Catalunya sub 14, amb bons resultats també i nous rècords batuts. En aquesta categoria ja és més complicat batre RCAT, però sí vam veure diversos RCAM. Aquí, l’Avinent Manresa també va ser l’equip amb més punts sumats en ambdues categories.

Eduard López l’atleta amb més medalles. Foto Xavi Ballart

Aquí es van batre sis rècords dels Campionats. Jeremiah Obro, del Nàstic de Tarragona, va ser un dels grans protagonistes, batent primer dues vegades l’RCAM als 60 mll, amb 7.51 a les semifinals i 7.49 a la final. Eduard López, de l’Avinent Manresa, va guanyar dues medalles individuals, una d’elles amb RCAM, dels 200 mll i temps de 24.88. Però de nou, el protagonisme per Jeremiah Obro. L’atleta del Nàstic va batre un tercer RCAM, a la llargada amb 5.80 m. A la categoria femenina, Xènia Escriche, del Cornellà Atlètic, va aconseguir RCAM amb 26.22. Als 60 mt, Jana Franco, de l’UA Terrassa, va aconseguir RCAM i or amb 9.45.

A la categoria masculina, l’Avinent Manresa es va endur tres medalles d’or, seguit del Nàstic de Tarragona, el Barcelona Atletisme i L’Hospitalet Atletisme amb dues. A més, destacar l’atleta Muluken Gil, que va obtenir dos ors, 60 mt i alçada, així com havien fet Jeremiah Obro i Eduard López. Cal destacar que López va sumar tres ors, l’altre als 4×200 m.

Laia Morera va guanyar dues medalles. Foto Xavi Ballart

A la categoria femenina, l’UA Terrassa va obtenir tres ors, dos d’ells de la mateixa atleta, Laia Morera, a la llargada i triple salt. L’Avinent Manresa va obtenir-ne dos, al pes i al relleu 4×200 m.

D’aquesta manera, es tanca la temporada a la PC Catalunya Carme Valero, on hem viscut desenes de competicions i campionats en els darrers tres mesos i mig.

· Resultats