El Campionat de Catalunya de Clubs Màster obre l’any atlètic

1107

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest proper dissabte en horari de tarda una nova edició del Campionat de Catalunya de Clubs Màster, una competició que dirimirà els millors equips de la categoria, a nivell femení i masculí, amb un àmplia participació de clubs catalans, fins a un total de 12, amb 20 equips diferents, 12 a la prova masculina i 8 a la prova femenina. El campionat donarà inici a les 16.30 h del dissabte.

A la categoria masculina, el CA Nou Barris és l’actual campió, i repetirà participació, amb Pratenc AA i Barcelona Atletisme també presents, que van completar el podi de la temporada passada. Tots tres, juntament a equips com el CE Universitari, el CA Tarragona o la Unió Colomenca, tindran una participació destacada, amb atletes de molt de recorregut dins de la categoria.

A banda dels sis equips prèviament comentats també hi participaran CA Parets, Lluïsos Mataró, JA Sabadell, Cornellà Atlètica, CA Granollers i CA Manresa, disposats a posar les coses difícils un cop comenci la competició.

Entre els atletes presents hi seran Francesc Bonfill, Jose Maria Sanza i Félix Pérez amb el Pratenc AA, Alberto Castillo i Jordi Bedmar amb el Barcelona Atletisme, Javier Segovia, Xavi Berenguel i Carlos Teruel amb la Unió Colomenca, Kirian Pérez amb el Cornellà Atlètic, Jordi Llansana amb el CE Universitari, Antonio Antúnez dels Lluïsos de Mataró i Josep Gonzàlez o el relleu 4×200 m al CA Nou Barris.

D’altra banda, a la categoria femenina hi participaran vuit equips diferents, entre ells el Pratenc AA, l’Avinent Manresa i el Cornellà Atlètic, els tres integrants del podi de la temporada passada. A més a més, CA Tarragona, Lluïsos Mataró, JA Sabadell, CA Parets, CA Granollers i Barcelona Atletisme completen la nòmina de conjunts que veurem la tarda de dissabte a Sabadell.

Entre les atletes destacades hi seran la Mireia Gorju i Nancy Quispe amb el Barcelona Atletisme, Adhara Barril amb el Cornellà Atlètic, Maite Marzo i Lourdes Rossinyol amb l’Avinent Manresa i Betània Duarte amb els Lluïsos de Mataró.

El Pratenc AA és el club amb més títols  a la categoria masculina, un total de sis, per quatre del CA Nou Barris. A la categoria femenina, el Barcelona Atletisme ha obtingut set victòries per quatre de l’Avinent Manresa.

Cal destacar també que el mateix dia es disputa un control màster amb les proves dels 60 mll masculins i femenins i amb la perxa femenina.

· Reglament  · Clubs participants   · Atletes inscrits