El circuit de Catalunya acull la 23a mou-te per l’Esclerosi

520

El circuit de Catalunya-Barcelona acull demà la 23a Mou-te per l’Esclerosi Múltiple, una prova dividida en tres disciplines esportives diferents que rep el suport de moltes institucions, entre elles, la Federació Catalana d’Atletisme. La prova és totalment solidària i tota la recaptació anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

Hi haurà tres modalitats en el circuit, entre elles, l’atlètica. Les altres dues són el patinatge i el ciclisme. Dins de la prova d’atletisme, hi haurà diferents distàncies i proves per a totes les edats. Es calcula que, en total, unes 2.000 persones es donaran cita al circuit de Catalunya-Barcelona, al municipi de Montmeló.

La prova atlètica tindrà les modalitats dels 10 K, els 5 K, la milla, a més a més d’una cursa de 200 metres pels més petits. A les 10.20 h es donarà a inici de les dues primeres distàncies, a la 13.10 h la cursa infantil i a la 13.25 h la milla Fundació Esclerosi Múltiple.

Hi ha participaran persones amb esclerosi múltiple juntament amb les persones sense discapacitat. A més, al llarg de tot el matí, se celebraran diferents activitats lúdiques per a tota la família, com tallers de zumba, ioga, inflables i un rocòdrom, a banda de tallers de pintura, circuit de karts i un taller de rebosteria.

La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat privada sense afany de lucre que té com a missió aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple en la vida quotidiana de les persones i el seu entorn. La Fundació organitza, des de l’any 2001, el “Mou-te per l’esclerosi múltiple”, la cursa solidària celebrada sempre al Circuit de Catalunya- Barcelona.

La cursa, en qualsevol de les seves disciplines esportives, és 100% solidària. Els fons recaptats es destinen a serveis de neurorehabilitació per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple així com a la seva recerca.

· Web FEM