El cros internacional de Granollers centra l’atenció

862

El cros internacional de Granollers és l’únic català dins del calendari RFEA i un dels més destacats de la temporada. Aquest diumenge arribarà a la 57a edició amb un llistat de grans noms catalans i estatals per fer gaudir als espectadors i espectadores que solen viure en directe aquesta cita.

La prova porta el segell del Club Atlètic Granollers i dona el tret de sortida a les 9 h amb la cursa màster i s’allarga passades les dues amb la cursa dels infants. A les 11.50 h serà la prova reina femenina, la prova absoluta, mentre que la masculina es disputarà a les 12.40 h. Recordem que, com cada edició, la sortida i arribada es donarà a les pistes d’atletisme de Granollers, amb un circuit per les zones més properes.

Cros Granollers

La distància més llarga serà la de 10.000 metres de la cursa masculina absoluta. Anem a fer un repàs als inscrits i inscrites del cros. D’una banda, parlem dels atletes de Catalunya presents al cros. A la categoria sub 18 destaquen els darrers atletes de nivell que han competit a les proves de cros de casa nostra, com ara Albert Bartolí, Albert Alsina, Adrià Boyano o Max Ordoyo. A la prova sub 20 destaquen Gonçalo José Sousa i Àlex Pintado i a la sub 23, Roger Súria.

A les proves femenines, Núria Escudero i Yousra Laghmich a la prova sub 20 i Andrea Bernal a la prova sub 23 seran les atletes més destacades fora de la categoria absoluta.

A més a més, a les proves absolutes tindrem la presència de l’atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya, Ilias Fifa, de l’expert en obstacles Ibrahim Ezzaydouny, de Mohamed El Ghazouny i l’atleta local Mourad Mounim. A la prova femenina, Laura Rodríguez, una de les atletes destacades d’aquest darrer trimestre, serà la cap de cartell, juntament a Douae Ouboukir i la jove Carla Domínguez. També tindrem la presència de Míriam Ortiz.

Seran uns 900 atletes els presents a totes les curses, amb especial atenció a les proves dels més petits i petites, que sempre tenen una presència destacada. La prova és internacional i està dins del calendari RFEA.

· Reglament

Cartell Cros ATE

També viurem la 8a edició del cros de Tortosa, una prova organitzada pel Club Atletisme Terres de l’Ebre. La prova es disputa a la zona universitària Parc de Remolins del municipi ebrenc i tindrà la participació també del consell esportiu Baix Ebre, a banda de l’ATE.

A les 10.30 h te previst l’inici de la prova, amb la cursa sub 18. La darrera sortida serà a la 13.20 h, amb els infants. A les 11 h es va viure la cursa sènior i a les 11.30 h la sènior femenina. Seran en total unes 14 curses les que es viuran durant la matinal. La cursa més llarga recorrerà 6.500 metres. La superfície del cros ATE és de gespa en gairebé la seva totalitat.

· Reglament