El Grup D es tanca amb dos equips amb avantatge

707

El Grup D és el més voluminós (amb deu equips) però també on hi ha menys en joc, doncs no hi ha descensos. Això sí, dos equips aconseguiran pujar de categoria, i després de la primera jornada sembla que tots dos han encarrilat força el seu objectiu. Andorra Atletisme i Pratenc AA han de mirar de fer una jornada similar a la primera per assegurar-se l’ascens. Darrere, equips com UA Barberà, CA Parets i Lluïsos que miraran de posar les coses difícils.

I és que l’Andorra Atletisme lidera amb mà de ferro el grup D, i aquest cop torna a presentar un equip de garanties per mirar d’assegurar el primer lloc. Atletes com Pau Blasi i Meritxell Màlaga als 200 mll, Carles Gómez als 800 m, Duna Viñals, Sergi Teixeira i Daniel Ortiz als 400 t, Guillem Dalmau i Xènia Moruelo als 3.000 obstacles, Miquel Vílchez i Adrià Puig a la perxa i Lerato Pagès al triple semblen suficients per mantenir una de les dues primeres places.

El Pratenc AA també arriba amb mig treball fet. Treu 120 punts al tercer i per tant, necessita només mantenir. Això sí, mirarà de posar tota la carn a la graella amb Farid Khtira als 3.000 obstacles, Ainhoa Pinilla als 200 mll, la veterna Gemma Cassi al disc, Berta López al martell o Olga Rovira als 5.000 marxa. El tercer és la UA Barberà, que ha de fer una jornada encara més rodona que el seu rival. Martí Jurado als 800 m, Aketza León als 400 t, Joan Gea a la llargada, Ivan Mendo a la javelina, Laura Albiac i Naia Aubia als 5.000 marxa son les millors bases.

CA Parets i Lluïsos Mataró també miraran de millorar les posicions capdavanteres. L’equip del Vallès Oriental va sorprendre a la primera jornada i mirarà de repetir resultat amb un grup sòlid. L’equip local, els Lluïsos, també mirarà de jugar amb el factor pista.

Entre el sisè i el desè n’hi ha només trenta punts. UA Rubí, CA Sant Just, UGE Badalona, CA Molins i CA Mollet miraran de millorar la seva posada en escena. L’equip badaloní ho farà amb Marc Garcia als 200 mll, que tindrà al costat a Marc Pizarro del Molins. Ivan Garcia, nomenat millor atleta sub 18 català, sortirà a la llargada amb l’UA Rubí, equip que portarà a dos màster, Juan Antonio Segarra i Manuel Centella al pes. També de màsters anirà la marxa, amb Ignasi Melo del mateix UA Rubí.

Pel que fa a les atletes, Laura Pelegrí lidera els 800 m, Clàudia Rodríguez, del CA Mollet, l’alçada i Vanesa Sànchez, companya a l’equip molletenc, el martell.

La jornada, que es disputa a les pistes d’atletisme de Mataró, començarà a les 9.30 h i acabarà a les 14.10 h amb la disputa dels relleus mixtos. Cal destacar un avís del club organitzador, i és que la competició coincideix amb una romeria que tallarà els accessos a la pista de bon matí. El CA Lluïsos de Mataró demana, primer de tot, arribar amb antelació, i després, tenir en compte que només es podrà accedir a la pista per darrera del centre comercial Mataró Park.

· Reglament   · Atletes inscrits