El Lles Trail tanca les proves de les TRS

476

Aquest dissabte arriba el Lles Trail, la darrera prova de les Trail Running Series de la Federació Catalana d’atletisme. Les diferents curses es disputen al municipi de Lles de la Cerdanya, i la distància de 30 K és la que forma part del circuit de la FCA. A més a més, es disputen curses de 9 K, 15 K i 44 K, totes elles emmarcades en les XTRAIL.

El circuit passa per diversos llocs emblemàtics, com ara el Cap del Rec, on es practica equí nòrdic, la Vall de la Llosa, el Molí del Salt i el mirador natural del Pradell. La sortida es donarà a les 8.30 h del matí des del municipi de la Cerdanya, arribant a una alçada màxima de 2.902 metres, amb un desnivell de 1.500 m. La cursa disposarà de cinc avituallaments durant tot el trajecte.

Ara mateix, les TRS estan dominades per l’atleta de JA Berga, Toni Baños. L’atleta lidera la classificació amb 30 punts, empatat amb Karim Cabeo, del CA Castellar. Victor Da Costa amb 28 punts i Carles Reposo, amb 26, els segueixen de ben a prop. A la categoria femenina, Ahlam Elkakdi lidera la taula amb 56 punts, distanciada de Jennifer Arasil, amb 43. Elkakdi, de l’UA Terrassa i Arasil, del CA Palafrugell, es jugaran el títol, amb Irene Fuertes i Núria Artells per darrera.

Aquesta serà l’última opció per sumar punts, després de viure quatre curses més prèvies de les TRS, la Senders de Can Costa, la Sísmica Race, el Trail Costa Brava i el Trail Cap de Creus.

· Web Cursa