El Prat acull el Campionat català de clubs de promoció

846

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest cap de setmana a El Prat del Llobregat el Campionat de Catalunya de clubs de promoció, des de sub 10 a sub 16. És la gran festa dels clubs catalans en matèria de promoció, el moment on totes les entitats presenten els seus grups d’escola per intentar pujar al podi. El Campionat, dividit en quatre, es disputarà durant tot el cap de setmana, amb els sub 12 i sub 14 dissabte i els sub 10 i sub 16 diumenge.

Tres clubs han col·locat tots els seus equips a les finals, L’Hospitalet Atletisme, CA Igualada i Cornellà Atlètic, amb l’Avinent Manresa, JA Sabadell i els locals del Pratenc AA competint en set de les vuit finals. També cal destacar la presència de diversos equips del CA Tarragona, UA Terrassa, AA Catalunya i CA Vic.

La competició començarà dissabte a les 10 h amb les proves sub 12. Durant tot el matí serà la categoria que competirà, a nivell femení i masculí. El campionat finalitzarà a la 13.30 h amb els relleus 4×60 m. Proves com el disc, el pes, la javelina, els 2.000 marxa, els 600 m o els 60 mll tindran un paper rellevant. Les proves masculines es disputaran de 10 h a 11.30 h i les femenines de 12 h a 13.30 h, amb l’entrega de premis posteriorment. Avinent Manresa, L’Hospitalet Atletisme, Cornellà At, AA Catalunya, CA Igualada, Terres de Ponent, JA Sabadell, CA Laietània, CA Sant Just i Pratenc AA són els clubs que presenten els dos equips a la categoria.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

A la tarda es donarà el tret de sortida al Campionat de Catalunya sub 14 de clubs. Aquí es disputarà el campionat de manera simultània entre la categoria femenina i la masculina. Es donarà inici a les 16 h i finalitzarà a les 20.55 h amb el 4×200 m. Avinent Manresa, Terres de Ponent, AA Catalunya, Barcelona Atletisme, Cornellà Atlètic, CA Igualada, L’Hospitalet Atletisme, UA Barberà, UA Terrassa i Pratenc AA seran els equips amb els dos conjunts classificats.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

Diumenge serà el torn dels sub 10 i els sub 16. La competició sub 10 començarà a les 9.30 h i finalitzarà a les 11.20 h amb el relleu 4×60. També es disputarà de forma simultània, amb proves com l’alçada, el vòrtex, el pes, la llargada, els 60 mll o els 1.000 m. Cornellà Atlètic, CA Igualada, Avinent Manresa, UA Terrassa, JA Sabadell, L’Hospitalet Atletisme i Terres de Ponent seran els clubs amb els dos equips presents.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

Just quan acabi el sub 10 comença ja la competició sub 16. S’iniciarà amb a les 11.30 h amb les proves masculines i finalitzarà a la 13.45 h amb el relleu 4×300 m. D’aquí podem destacar atletes com Héctor Robledo i Keita Casacoberta del CA Canaletes, Oriol Hermida de L’Hospitalet Atletisme, Gerard Latorre de l’Aldahra Lleida, Víctor Jiménez i Marc Suàrez del CA Tarragona, Jonatan Masllorens del CA Vic, Oriol López de l’UA Barberà i Aniol Morcillo del CA Igualada.

A la tarda, el campionat finalitzarà amb les proves sub 16. A les 17.30 h donarà inici amb la perxa, el martell, la llargada i el pes i a les 20 h es tancarà amb els relleus 4×300 m. D’entrada, veurem les evolucions d’atletes com Ariadna Cabello i Martina Hurtado i Mariona Arenas de L’Hospitalet Atletisme, Carla Rovira i Abril Vallbona de l’Avinent Manresa, Jana Queralt de l’Aldahra Lleida, Miquelina Gorgals, Esperanza Ebube Edibe i Núria Sañas del CA Vic, Alba Benito del CA Laietània i Judit Franco de l’AA Catalunya.

CA Vic, Cornellà Atlètic, L’Hospitalet Atletisme, CA Igualada, Aldahra Lleida, CA Tarragona, JA Sabadell, UA Barberà, Barcelona Atletisme, CA Canaletes i Pratenc AA seran els clubs que participaran en les dues categories.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

Al final del diumenge tindrem doncs 24 equips que hauran pujat al podi amb les seves respectives copes. Un espectacle de la promoció catalana amb uns 1.500 atletes presents a les pistes durant els dos dies.