El Prat acull el Campionat de Catalunya màster 10 K

433

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest diumenge el Campionat de Catalunya màster de 10 K, en el marc del GP del Prat Memorial Moisès i Jordi Llopart. Serà el segon campionat català de marxa del curs i el primer del 2024, després d’un altre màster, el de pista, que vam viure el 30 de desembre a la Mar Bella.

Uns 28 atletes màster entre categoria masculina i femenina prendran part de la sortida dels 10 K. La cursa se celebrarà a l’alçada del carrer Frederica Montseny del municipi del Prat de Llobregat. A les 12.15 h hi haurà la sortida de la prova, conjuntament amb la sortida absoluta i sub 23 del GP de marxa Memorial Moisès i Jordi Llopart.

De la prova masculina, uns 18 atletes prendran part de la sortida. D’entre ells, en destaquem a Francesc Rodríguez a la categoria M45, Alberto Cemborain, Josep Obrador i Juan Carlos Mena a la categoria M50 i Javier Garcia a la categoria M55.

Pel que fa a la prova femenina, tindrem a la medallista en competicions internacionals màster Olga Cabrera, com a destacada a la categoria F45, a més de Maria Teresa Blasco en la mateixa categoria. Maria Teresa Gargallo a F50 o Montserrat Pérez a F55 seran també atletes destacades de la prova.

· Reglament   · Atletes inscrits

S’espera també una bona presència d’atletes absoluts a la prova del Memorial, com ara Raquel León, Beatriz Cantero i Mireia Urrutia. De 9.30 h a 11.45 h es disputaran les curses de sub 10 a sub 18, amb tres curses diferents i amb la presència d’un centenar d’atletes més, amb noms també destacats d’aquestes categories.