El Prat va acollir el Campionat català sub 10, sub 12 i sub 14

1070

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar a El Prat del Llobregat el Campionat de Catalunya sub 10, sub 12 i sub 14, amb el que va ser la clausura de les tres categories a nivell de competicions. Les pistes del municipi del Baix Llobregat es van omplir de nens i nenes que van gaudir del seu campionat pertinent i van buscar pujar al podi de les seves proves.

A la categoria sub 10, hi va haver alguna atleta amb doblet de medalles, com Alba Boix, amb or a l’alçada i bronze a la llargada, Arya Sànchez, plata al vòrtex i a l’alçada, i Mario Gonzàlez, or a l’alçada i plata al pes.

· Resultats

A la categoria sub 12, destaca, primer de tot, el rècord de Catalunya d’Alisa Dyomina als 600 m, amb una marca d’1:42:52. També va aconseguir rècord, aquest cop del campionat, Ivet Mondelo, a la prova de perxa, amb marca de 2.22 m. A més a més, alguns atletes van aconseguit doblet de medalles, com Manel Güell, bronze als 60 mll i or als 60 mt, Asier Declara, or als 60 mll i bronze a la llargada, Izan Mañero, plata al pes i a la javelina, Arlet Herce, bronze als 60 mll i plata als 600 mll i la mateixa Ivet Mondelo, or a la perxa i a la llargada.

· Resultats

Finalment, a la categoria sub 14, destaquem el RCAM de Julia Sànchez al pes amb una marca de 10.18 m. També destaquem diversos atletes que van guanyar doblet de medalles, com ara Alex Sola, amb plata als 80 mll i als 150 mll, Eros Alegre, amb plata a la perxa, i or als 60 mll, Mateo Garrido, or a la llargada i als 80 tanques, Marc Bertran, or al triple salt i bronze als 220 tanques, Jan Balsells, bronze alçada i plata al triple i Leo Moreno, plata al disc i martell.

A les proves femenines, Martina López, or als 150 i als 600 m, Montserrat Fresnillo, or als 220 tanques i bronze als 80 mll, Martina Chaboye, or al triple i a la llargada, Laia Jaffre, bronze al triple i bronze als 80 mt, Marina València, plata al pes i or al disc i Natàlia Calvache, or als 80 mt i plata a la javelina.

· Resultats