El Prat va acollir una nova edició del català màster marxa 10 K

502

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar el Campionat de Catalunya de marxa màster 10 K, amb la presència de gairebé una trentena d’atletes especialistes de la disciplina en categoria màster. La cursa era també el Memorial Moisès i Jordi Llopart.

A la categoria M35, Aitor Santafé va ser l’atleta més ràpid en tancar els 10 K amb una marca de 48:55. A la prova M40, Jonatan Romero, amb 56:15, va ser el guanyador i medalla d’or. Als 10 K M45, Francesc Rodríguez va ser el més ràpid amb una marca de 47:48, amb la plata de Denis López i temps de 56:02 i el bronze de David Cervelló i marca de 56:29.

A la prova M50, Josep Obrador, amb 51:41, va obtenir la medalla d’or, seguit de Jordi Arias amb 55:18, amb la plata i el bronze d’Alberto Cemborain amb marca de 55:55. Als M55, Javier Garcia va obtenir l’or amb 55:25, la plata va ser per Josep Alfons Cazurra amb 59:43 i el bronze per Víctor Olivares amb 1:03:18.

Podi femení màster del Campionat de Catalunya màster. Foto FCA

A les proves femenines, victòria de Marta Nogueira a F40 amb 51:41, seguida de Regina Gras amb 56:08. A la carrera F45, Olga Cabrera va obtenir la victòria amb 53:”8, seguida d’Eva Pérez amb 59:19 i el tercer lloc de Maria Teresa Blasco amb 1:00:56. A la prova F55, Maria Teresa Gargallo ha obtingut la victòria amb 55:12, seguida de Maria Azucena Garcia amb 1:00:56 i Dolores Cordón amb 1:08:53. Finalment, Carmen Montserrat Pérez guanyava la prova F55 amb 1:13:10.

Destaquem també el paper d’alguns absoluts al Memorial Moisès i Jordi Llopart. Ruben Liste va obtenir la victòria amb 46:07, seguit del gallec José Fernàndez amb 46:13 i el bronze de Francesc Rodríguez amb 47:48, precisament, el campió català màster M45. A la prova femenina, Mireia Urrutia obtenia la victòria final amb un temps de 48:56, seguida de Beatriz Cantero amb 50:06 i el bronze de Laura Monje amb 50:42.