El Pratenc AA aconsegueix el doblet al màster de clubs

830

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar a Lleida una nova edició del Campionat de Catalunya de clubs màster a les pistes d’atletisme de Les Basses, amb una vintena llarga d’equips buscant el podi final. El club triomfador, de manera rotunda, va ser el Pratenc AA, que va aconseguir el primer lloc del podi a la categoria masculina i a la femenina.

La categoria masculina va estar dominada pel conjunt del Baix Llobregat amb 143 punts, seguit del CA Nou Barris, amb la plata i 133 punts, tancant el podi la JA Sabadell amb 130. D’altra banda, a la prova femenina, el Pratenc AA va sumar 62 punts, seguit de Barcelona Atletisme amb 61 i plata i Avinent Manresa amb 54 i bronze.

A més a més, es van aconseguir alguns rècords de Catalunya, com ara el d’Ángeles Rodríguez a la javelina F45, amb 30.37, del Barcelona Atletisme. A més, Javi Segovia, de l’UCA, va batre el rècord M50 als 400 tanques amb temps d’1:00:94. Finalment, Adhara Barril va aconseguir la millor marca catalana a l’aire lliure als 400 mll, amb un temps final de 59.83.

Pel que fa al club guanyador, el Pratenc AA va sumar el màxim de punts als 100 mll amb Albert Pedrero i el seu 15.12 sent M75, Jose Ramon de la Fuente als 400 mll, amb marca de 55.28 M45 i el relleu 4×400 m, amb temps de 3:56:28.

A més a més, en categoria masculina, cal destacar el doblet de victòries de Jordi Bedmar, del Barcelona Atletisme, amb 11.99 m al triple salt i 5.67 m a la llargada. L’esmentat Segovia i Carlos Teruel a la perxa van ser els triomfs de l’UCA, mentre que el CA Nou Barris, segon, va puntuar de forma màxima amb Sebastián Xavier Turone als 200 mll, Sebastián Berengui al disc i Luís Abadías al 5.000 marxa. Miguel Àngel Balagué va ser l’única victòria de la JA Sabadell.

Pratenc AA femení

A la prova femenina, victòries del Pratenc AA als 100 mll i 200 mll amb Yvette Marie Henry i temps de 12.98 i 27.21 i a la llargada amb Geraldine Garcia i marca de 4.88 m. A més, Marta Camps li va donar dues victòries al Barcelona Atletisme, en 800 m amb  2:24:01 sent F50 i 5:01:21 guanyant la cursa dels 1.500 m. Lluïsa Casanovas, amb 1.15 m a l’alçada sent F70, una altra victòria del Barcelona Atletisme, a banda de l’esmentada Ángeles Rodríguez. Maite Marzo als 400 mll i Lourdes Rossinyol al pes, victòries de l’Avinent Manresa.

Els equips i atletes màster van fer aquest primer tast a Lleida del que serà, properament, els campionats individuals. El primer, el Campionat de Catalunya màster, el cap de setmana del 10 i 11 de juny.