El Pratenc AA puja a Primera Divisió estatal màster

541

El Pratenc AA va assolir l’ascens a Primera Divisió al Campionat d’Espanya de clubs màster a la categoria masculina, després de guanyar la final d’Almeria amb 112 punts. Bona actuació del conjunt del Baix Llobregat que li va donar per aconseguir el primer lloc. A la mateixa final, el Barcelona Atletisme femení va acabar en tercer lloc.

Al club del Prat del Llobregat va destacar Manuel Suàrez a la javelina, segon en punts amb 35.13 m, Jose Ramon de la Fuente als 400 m, amb els màxims punts i una marca de 54.09, Farid Khtira als 400 tanques, segon amb punts amb una marca d’1:03:74, Albert Pedrero, màxims punts als 100 mll amb 15.89, Climent Serrano als 800 m, segon en punts amb 2:19:63, Jose Maria Sanza al martell, segon en punts amb 29.23 i finalment destacar la victòria de Francesc Bonfill als 200 mll amb 23.94.

Pel que fa al Barcelona Atletisme femení, l’equip barceloní va acabar en tercer lloc a segona divisió i cal destacar les actuacions de Maria Azucena Garcia als 3.000 marxa, quedant tercera per punts, de Lluïsa Casanovas a l’alçada, acabant també tercera per punts, Ángeles Rodríguez a la javelina, segona per punts i Cristina Miralles a la llargada, també tercera per punts.

A Madrid es van disputar les finals de la 1a Divisió, amb resultats de quatre equips catalans. A la categoria masculina, el CA Nou Barris va acabar en 7a posició amb 77 punts i el Barcelona Atletisme 8è amb 67 punts. D’altra banda, a la categoria femenina, el Pratenc AA va acabar 4t amb 87.5 punts, mentre que l’Avinent Manresa ho va fer en sisena posició amb 79 punts.

A la categoria masculina destaquem les actuacions de Albert Segués, del CA Nou Barris, a la prova de disc amb una marca de 45.01 m i sumant els vuit punts, als 3.000 marxa, on Luís Abadías, del mateix club de Nou Barris, aconseguia el tercer lloc amb 15:32.67, la victòria de Francisco Aragón, del mateix equip, als 2.000 obstacles amb 7:41:00, la victòria de Marc Bel, del Barcelona Atletisme, als 110 tanques amb 16.12 i el seu segon lloc a la llargada i finalment un tercer lloc de Fabian Escriche, del Barcelona Atletisme, a la prova de 400 tanques.

A la categoria femenina destaquen diverses victòries, com la de Lourdes Rossinyol, de l’Avinent Manresa, amb 9.15 m al pes, de Maite Marzo als 300 tanques amb 47.78, d’Yvette Marie Henry, del Pratenc AA als 100 mll amb 13.33 i als 200 mll amb 28.03, de la seva companya al Pratenc, Cristina Garcia a la javelina, amb 28.45 m, la segona posició de Loles Vives al salt de llargada pel Manresa amb 4.13 m, el segon lloc també de Maite Marzo als 400 mll pel Manresa amb 1:02:57, el segon lloc de Patricia Hidalgo, vestint la samarreta del Pratenc AA, amb 3.25 m, el segon lloc d’Alicia Fernàndez, del Manresa, al triple salt, i finalment dues victòries del Pratenc AA, de Noelia Jiménez als 2.000 obstacles amb 7:42:11 i de Gemma Cassi al disc amb 30.06 m.