El Trail Guilleries va posar punt i final a la Copa Catalana

624

La Federació Catalana d’Atletisme va tancar ahir la Copa catalana de trail amb la disputa de les proves sub 12 a sub 20 del trail Guilleries. Durant el matí d’avui, la prova de Sant Hilari Sacalm ha celebrat les proves absolutes.

Ahir, el circuit va viure les proves de promoció, amb la darrera prova de la copa catalana. A la cursa sub 20, Pol Camprubí es va endur la victòria amb un temps de 22:44, seguit de Guim Camprubí amb 23:00. La classificació estava molt renyida, doncs tots dos estaven empatats a punts, sent en aquest cas en Pol qui ha aconseguit la victòria final. A la prova femenina, Lucia Martínez, del Cornellà Atlètic, va aconseguir el primer lloc amb 29:34, seguida de Vanessa Galera, amb 34:36, que només necessitava sumar en aquesta prova per liderar la copa.

A la prova sub 18, Carla Yanguas, del CA Canovelles, va aconseguir la victòria amb un temps de 31:48, suficient per sumar el primer lloc a la Copa. A la prova masculina vam molta emoció fins al final, doncs Lluc Casal va vèncer per un sospir amb 22:01, mateix temps que Biel Vàzquez. Doblet doncs del CA Canovelles. Joan Frago i Raúl Arpal van entrar tercer i quart. Aquest darrer ho tenia molt bé per lligar la classificació com a primer.

A la prova sub 16, Bruna Miralpeix, del CA Vic, va ser la guanyadora amb 17:41, seguida de molt a prop per Mar Woolley, del CAPS, amb 17:50, i amb el tercer lloc de Berta Boix, de JA Berga. Amb aquest segon lloc, Woolley també sentencia el primer lloc de la copa catalana. A la prova masculina, Sam Linares, de l’Esportiu Penedès, guanyava la prova amb 14:19, seguit de Màxim Pinyol, segon, i Félix Castellà, tercer. El 4t lloc d’Aleix Ferrero, del CA Manresa, va ser suficient per acabar en primer lloc a la copa.

A la prova sub 14, Queralt Rutllant, amb 16:15, va ser la guanyadora, seguida de Maria Plekhanova i Carla Pagès. Plekhanova va sumar els punts necessaris per tancar la copa com a primera. A la prova masculina, Marc Vàzquez va tornar a guanyar i sentenciava el primer lloc, amb un temps de 14:35, seguit de Guerau Carrillo i Marcel Samsó. Finalment, a categoria sub 12, Nora Pérez s’enduia el primer lloc amb 12:52 i Enric Masó la cursa masculina amb 11:41.

A les proves absolutes, Lluís Aguilà ha estat el guanyador dels 16 K i Sílvia Roca la guanyadora a la prova femenina. Víctor Da Costa ha estat el guanyador dels 26 K i Neus Guinovart la primera a la prova femenina, mentre que a la marató dels 42 K, Eva Montero ha estat la guanyadora de la prova, mentre que Alexandra Urbina ha estat el primer de la cursa masculina.

Segons dades oficials, 115 atletes van participar a les curses de trail kids, dins de la copa catalana de promoció, i fins a 930 participants a la resta de curses absolutes.