Els circuits catalans posen punt i final a Gavà i Lleida

230

Els circuits catalans de velocitat i tanques i el GP de mig fons i fons posen el seu punt i final aquest cap de setmana a Gavà i a Lleida, mentre que el Circuit de Llançaments encara continuarà endavant, tot i que també té una parada aquest dissabte, a El Vendrell. La prova de Gavà estarà patrocinada per Podoactiva.

A la Bòbila, el circuit de velocitat i tanques s’acaba després de quatre jornades, a Gavà, on es faran dues finalment, Santa Coloma i Cornellà. La cita acollirà deu proves, i la novetat d’aquesta darrera jornada serà la participació com a patrocinador principal de Podoactiva. L’empresa especialitzada en podologia i biomecànica entregarà als guanyadors i guanyadores de totes les proves un estudi biomecànic de la petjada.

Les dues finals de 100 mll, les de 100 t i 110 tanques, les de 200 mll, 400 tanques o 400 mll seran les afortunades amb el premi, l’atleta que aconsegueixi la millor marca d’entre totes. La jornada començarà a les 16.45 h i s’acabarà entrada les 21.30 h.

Foto Avancam

Destaquem als atletes inscrits a la jornada. Als 100 mll trobem la presència de Bernat Canet, Víctor Fernàndez o Joan Fuentes en categoria masculina i Clara Gabaldón, Marta Gironés i l’aragonesa Laura Pintiel a la femenina, a banda de la presència de Laura Bou. Als 200 mll, la mateixa atleta del CA Manresa compartirà protagonisme amb Aina Barri o la mateixa Marta Gironés, mentre que a la prova masculina competiran els mateixos Joan Fuentes i Víctor Fernàndez i l’atleta de l’AA Catalunya Oussama Ouassou.

Als 400 mll, presència de Pol Belinchón, Alberto Gavaldà o Sergi Teixeira en categoria masculina o Meritxell Tarragó, Karla Mongay o Clàudia Gallego a la femenina. Al 100 tanques, presència de Marina Lamata, i als 110 tanques de Yassir El Boussettaoui, mentre que Iñaki López competirà als 400 tanques.

· Reglament   · Atletes inscrits

Això pel que fa a Gavà. A Lleida es viurà el III Meeting de Lleida, i aprofitant l’ocasió, se celebrarà la darrera jornada del GP de fons i mig fons. Serà la quarta i definitiva jornada, i viurem les proves de 800 m, 1.500 m, 3.000 m i 2.000 obstacles.

Després de Lloret de Mar, Barcelona i Mataró, aquesta serà la quarta estació del GP. De 20 h a 22.45 h es disputaran les proves, tenint en compte que prèviament es disputarà el Meeting de Lleida.

Cartell GP de migfons i fons

D’entre els inscrits i inscrites destaquen, als 800 m, Aleix Lago, Aleix Serra, Brahima Fateh o Gerard Badia en categoria masculina i Carla Bisbal, Noelia Medina, Laia Casajoana i Irina López en la prova femenina. Als 1.500 m, Marwa El Khouya, Carla Altarriba, Julia Solé, Emma Taggi i Khadija Mendou en categoria femenina i en masculina, Pol Carrera, Adrià Boyano, el campió paralímpic i bronze català absolut Yassine Ouhdadi, Pol Seriñana o Pere Mas.

Finalment, a la prova dels 3.000 m, Gonçalo José Sousa, Mohamed El Ghazouany, Albert Alsina o el joveníssim Marc Benavent, mentre que als 2.000 obstacles, presència d’Estel Jordan.

· Reglament   · Atletes inscrits

El circuit de llançaments encara la seva setena jornada, i després d’aquesta només en restaran dues més. A El Vendrell, viurem un circuit sub 18, amb les proves de pes, disc, martell i javelina. Es disputarà de 9.30 h a 15.30 h de la tarda.

D’entre els inscrits i inscrites hi figuren Pol Hernàiz al martell masculí sub 18 i Sergi López, Daniel i Jordi Pizarro al martell sub 20 i Pau Crespo i Pau Moreno a la javelina, mentre que Laia Ribera al pes, Paula Gallego i Jana Ribes al disc i Aina Gost i Sofia Ros al martell sub 18 i Georgina Alabart i Sandra Pizarro al sub 20 seran les atletes participants en categoria femenina, a banda d’Erika Sellart a la javelina sub 20.

· Reglament   · Atletes admesos