ELS INICIS  DE L´ATLETISME A SABADELL, FINS LA GUERRA CIVIL

1046

Presentació del Llibre

El passat dimarts 23, a l’auditori de la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, es va presentar el llibre “Els Inicis de l’Atletisme a Sabadell, Fins la Guerra Civil”, escrit i documentat pel Ricard Rof, expresident i estadístic de la Joventut Atlètica de Sabadell, i Pere Melero, exatleta i excoordinador del butlletí de la Comissió de Veterans de la Federació Catalana d’Atletisme.

A l’acte, van acompanyar als autors el president de la Federació Catalana d´Atletisme, Joan Villuendas, la regidora d´Esports de l´Ajuntament de Sabadell, Laura Reyes, i Josep Mª Antentas, vicepresident de la FCA i representant de les diferents entitats de la ciutat.

El llibre, dividit en 112 capítols, és un recull de dades i esdeveniments que expliquen com es va desenvolupar l’atletisme sabadellenc a principis del segle XX, des de l’any 1900 fins a la Guerra Civil espanyola l’any 1936. Magníficament il·lustrat amb fotografies de l’època, els autors han fet un gran treball de recerca en l´aspecte esportiu i en els moviments associatius i polítics que va viure la societat catalana en aquell període.

La publicació d’aquet llibre s’emmarca també en la celebració del Centenari de la fundació de la Joventut Atlètica Sabadell.