Els marxadors i marxadores van superar la pluja a Gavà

298

El Club Atletisme Gavà va organitzar el 6è GP de marxa Ciutat de Gavà a la pista de la Bòbila sota una intensa pluja i amb un centenar de marxadors i marxadores presents de totes les categories. Malgrat el clima, els i les atletes van voler seguir sumant quilòmetres a les cames i alguns d’ells van aconseguir bones marques.

En Joaquim Rico, de l’AA Catalunya, va ser el vencedor català a la cursa masculina dels 5.000 m, amb un temps de 22:37.7, seguit de l’Eloi Antón, guanyador sub 18, amb 22:40.6. El guanyador sub 20 va ser Alejandro Martínez, també de l’AA Catalunya, amb 23:50.7. El més ràpid, però, va ser l’atleta murcià Franklin Eduardo Minchala amb 22:17.7.

A la prova femenina, Alexia Palomero, atleta sub 23, va ser la més ràpida amb 26:28.1, seguida de les aragoneses Laura Zárate i Alexia Gonzàlez, i sent Núria Sañas la segona atleta catalana més ràpida amb 28:27.5.

Pel que fa altres categories, a sub 16, Abel Pujol va ser el català més ràpid amb 13:10.4, seguit de Biel Alcalà, 4t general i 2n català, amb 15:04.8, ambdós atletes de l’UGE Badalona. A la prova sub 16, la catalana més ràpida va ser Jana Peralta, amb un temps de 16:16.1, seguida de Queralt Serras, amb 17:03.0. Els ors sub 16 van ser l’aragonesa Emma López i el su company d’equip Gabriel Gonzàlez, tots dos de l’Alcampo Scorpio.

Ona Ròdenas, amb 16:06.7 va ser la campiona sub 14, mentre que Arnau Miralles va ser el guanyador sub 14 amb 16:01.1. Alba Capell i Unai Porcell van ser els guanyadors a la categoria sub 12, mentre que Denís López i Àngela Pareja guanyadors de la cursa màster.