ENDURANCE TRAINING SYMPOSIUM

1420

El proper 21 de desembre se celebrarà a Calonge – Sant Antoni el simpòsium internacional d’entrenament Endurance Training Symposium, organitzat per la FEDERACIO CATALANA D’ATLETISME i L’AJUNTAMENT DE CALONGE i SANT ANTONI.
A la vila empordanesa es trobaran quatre entrenadors de reconegut prestigi internacional per a compartir coneixements en aquest congrés atlètic.
Patrick Sang, medallista olímpic a Barcelona 92 i format acadèmicament a universitats dels Estats Units, és entrenador del millors atletes kenyans i realitzarà una ponència sobre l’entrenament de la marató.
Tomasz Lewandowski, Master Coach i Manager,  entrenador de l’equip nacional de Polònia, amb una gran experiència amb atletes finalistes en Jocs Olímpics i campionats mundials i europeus, compartirà coneixements sobre l’entrenament del mig fons.
L’australià Nic Bideau, entrenador IAAF level 4, entrenador d’atletes com la campiona olímpica Cathy Freeman, als últims Jocs Olímpics de Rio 16 va presentar 13 atletes, dels quals 6 van ser finalistes, la seva participació es realitzarà sobre l’entrenament de la mitja i llarga distància.
Jordi Toda, entrenador nacional RFEA, realitzarà una explicació sobre l’entrenament de l’atleta Marta Galimany, la seva evolució com atleta, el seu entrenament des de 2009 i la seva preparació per a la marató de Rotterdam 2019 i per al mundial de Doha.

· Horaris

Cartell