Ens ha deixat Josep Molins, president de la JA Sabadell

1308

Aquest dijous 2 de març ha mort Josep Molins a l’edat de 90 anys. Molins era president de la Joventut Atlètica Sabadell des de l’any 2004. Abans, com atleta, va ser semifinalista als Jocs Olímpics de Roma de 1960 a la prova dels 5.000 m. A més a més, va ser 6è classificat al cros de les Nacions (actual Campionat del Món) de 1972 a Sheffield, tres vegades campió d’Espanya en 5.000 m. i 10.000 m., rècordman espanyol de 3.000 m. i 5.000 m. i 17 vegades campió de Catalunya absolut.

Josep Molins va ser un gran entusiasta de l’atletisme. Des de jove, a banda de competir, també va ser entrenador nacional i ha portat a diversos campions i campiones. Va ser el tècnic de Carme Valero, doble campiona del món de cros als anys 1976 i 1977 i de Miguel Quesada, dues vegades olímpic, entre d’altres.

Com a organitzador podem destacar que ha estat un home clau en les competicions celebrades fins ara a Sabadell, des de Campionats d’Espanya de pista i cros fins a d’altres proves relacionades amb la Pista Coberta.

Molins, a banda de president de la JAS,  va ser membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana, President de la Comissió de Clubs de la FCA i era membre de la Comissió de Clubs i de l’Assemblea de la Federació Espanyola.

Ha estat un gran referent d’una reconeguda vàlua per a tot l’atletisme català i un molt bon amic per a tots i totes nosaltres.

La Federació Catalana d’Atletisme lamenta la seva pèrdua i transmet el més sincer condol a la seva família i amics, així com també a tot l’atletisme català i a l’esport sabadellenc.

Descansi en pau, Pep.

La vetlla es farà a partir de demà al matí al Tanatori de Sabadell – sala 5
El sepeli serà el dissabte 4 de març a la Parròquia Sant Félix de Sabadell a les 10 h