FCA firma un acord amb l’Oficina d’Atenció als clubs d’UFEC

404

La Federació Catalana Atletisme ha firmat un acord amb l’Oficina d’Atenció als clubs de la UFEC, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Aquest acord permetrà que els clubs afiliats de la FCA puguin tenir accés als serveis de l’oficina. Dins de l’acord s’oferiran cursos trimestrals d’assessorament, eines i facilitats per tots aquells que ho demanin.

L’oficina d’atenció als clubs és un organisme de la UFEC i la secretaria general de l’esport amb l’objectiu d’impulsar l’esport de club.

Amb aquest nou acord, els clubs afiliats a la FCA podran demanar, entre d’altres coses, assessorament integral sobre obligacions fiscals, assessorament en matèria economicofinancera, d’eines informàtiques de gestió diària; temes jurídics, com creació i constitució de clubs, dubtes legals, processos electorals o convocatòries dels òrgans de govern, passant per assessorament laboral, d’eines de màrqueting i també lingüístic.

La Federació Catalana Atletisme i la de Tir amb Arc han estat les primeres en signar aquest acord, i en els propers dies se sumaran d’altres federacions catalanes.

Podreu rebre més informació a la seva pàgina web, a través d’aquest enllaç: https://oficinaclubs.cat/