FESTIVAL OLÍMPIC DE LA JOVENTUT EUROPEA

1208

Paul McGrath i Clara Fernández, Medalles de Plata
Joaquim Rodríguez, Medalla de Bronze

Aquest dissabte 27 de juliol s’ha clausurat el Festival Olímpic de la Joventut Europea que es venia disputant a Bakú, Azerbaitjan, des del passat diumenge 21 amb una extraordinària actuació dels atletes catalans, que van aconseguir tres medalles i un lloc de finalista.
Paul McGrath es va proclamar subcampió a la prova dels 10 km marxa amb un temps de 45:51.64. Clara Fernández també va aconseguir la medalla de plata en salt amb perxa amb un registre de 3,85 m. Joaquim Rodríguez va aconseguir la medalla de bronze com a integrant de l’equip de relleus Medley amb un temps de 1:54.68, registre que significa un nou rècord d’Espanya de l’especialitat. A la combinada del decatló es va situar en la desena posició amb una marca de 6.456 punts, desprès de que malauradament a la prova de javelina va realitzar tres intents nuls quan anava lluitant per la cinquena posició.
Aitana Radsma es va classificar en una magnífica cinquena posició a la final dels 100 m tanques amb un temps de 13.73, i Aida Alemany es va situar la novena a la final dels 2.000 m obstacles amb 6:57.69.

· Resultats