GALA DEL ATLETISMO ESPAÑOL

1313

La Federació Catalana, Millor Federació 2020

Aquest dijous 24 de juny, la Real Federación Española de Atletismo celebrarà la Gala de l’Atletisme Espanyol al Poliesportiu Felipe Reyes de Getafe. En aquesta gala es fa lliurament del guardons als millors atletes de l’any, així com també els premis a persones i institucions dels diferents estaments del món de l’atletisme espanyol.

Esther Guerrero està nominada a la Millor Atleta 2020 en una terna de tres atletes que durant la Gala es donarà a conèixer el nom de la guanyadora.

Un any mes, cal destacar el Premi a la Millor Federació Autonòmica que rebrà la Federació Catalana d’Atletisme.

També rebran guardons la Sara Gallego com a Millor Atleta Sub23, Bernat Erta i Maria Vicente com a Millors Atletes Sub20 i Rosa Escribano com a Millor Atleta Màster.

A l’apartat d’entrenadors, el Premi José Luis Torres al Millor Entrenador serà per Joan Lleonart. La Edreams Mitja Marató de Barcelona rebrà el premi al Millor Organitzador de Mitja Marató. Ayad Lamdassem rebrà el premi pels atletes que han aconseguit rècord d’Espanya absolut pel seu rècord de marató i el Premi Mujer y Atletismo serà per a l’Esperanza Edo.

· Notícia RFEA