Gavà acull el primer Critèrium de llançaments

308

La Federació Catalana d’Atletisme organitza un nou critèrium de llançaments d’hivern absolut repartit en quatre jornades més la jornada final. La primera l’acull la Bòbila de Gavà i tindrà la gestió del Club Atletisme Gavà, en una primera presa de contacte amb tres concursos, el disc i la javelina masculina i la javelina femenina.

Es disputarà dissabte al matí i es donarà inici a les 10 h, amb la javelina masculina absoluta i sub 23. En aquesta prova, Pau Rodríguez, de l’AA Catalunya, Roger Mogas, del Cornellà Atlètic i els joves Miquel Arlegui, Muntanyenc, i Aaron Ramírez, Montornès, seran els atletes més destacats.

A les 11.30 h arribarà la prova de la javelina femenina. Aquí també trobem algunes atletes destacades, com el cas de Katia Coquis, de l’AA Catalunya, Olivia Salmerón, del Cornellà Atlètic i les sub 23 Berta Rubiol, L’Hospitalet Atletisme, Eulàlia Férriz, AA Catalunya i Anna Tuñón, Cornellà Atlètic.

Finalment, a la 13 h, viurem el disc masculí. Primera presa de contacte per a diversos atletes, com ara Íker Vaqué, Daniel Noguera, del Cornellà Atlètic, els màster Sebastian Berengui, Kirian Pérez i Pau Santanach, de l’Avinent Manresa.

La següent jornada es disputarà a les pistes de Rubí el 14 de gener. La jornada final es disputarà el 4 de febrer. Els i les atletes tindran 4 oportunitats per poder buscar les millors marques de cara a aquesta darrera jornada, el Campionat català de llançaments llargs d’hivern.

· Reglament   · Atletes inscrits