Gavà celebra el seu Gran Premi de marxa

638

El Club Atletisme Gavà va organitzar una nova edició del Gran Premi de marxa Ciutat de Gavà a l’estadi de la Bòbila, que va reunir a més d’un centenar de marxadors i marxadores de totes les edats i categories.

Sent ja un clàssic a Catalunya i a la zona del Baix Llobregat, molts atletes no es van voler perdre la competició durant tota la matinal del dissabte. En els 5 K, l’atleta més ràpida de totes va ser la sub 18 Marta Jiménez, amb un temps de 24:48, guanyant la prova de la seva categoria, seguida de Gina Torres, amb un temps de 25:04. Paula Viciano va ser l’atleta sub 23 més ràpida, després de guanyar amb marca de 26:27, seguida d’Alexia Palomero. L’atleta sub 20 més ràpida va ser Carla Garcia amb un temps de 27:20.

Pel que fa a les categories masculines, Lluc Serrat va ser el més ràpid a la prova dels 5 K sub 20 amb una marca de 22:54. Alejandro Martínez va ser el més ràpid a la prova sub 18 amb un temps de 25:16, seguit d’Eloi Antón amb 26:11. El gallec José Fernàndez va ser el guanyador de la prova màster.

Una quarantena d’atletes masculí i femení van competir a les categories sub 10 a sub 16, una mostra del potencial dels futurs marxadors i marxadores que pugen fort i aprofiten aquests grans premis per foguejar-se a les pistes.

· Resultats