GRAN PREMI DE MARXA CIUTAT DEL PRAT

675

Memorial Moisés i Jordi Llopart

El proper diumenge dia 21 de novembre es realitzarà el Gran Premi de Marxa Ciutat del PratMemorial Moisès i Jordi Llopart, organitzat pel club Pratenc Associació́ d’Atletisme al Complex Esportiu Municipal Sagnier.

El festival atlètic començarà a les 09,30 hores amb les curses de promoció i posteriorment les corresponents categories. La cursa absoluta masculina i femenina es realitzarà a les 11:20 h sobre uns distància de 10 km.

Enguany s’amplia el memorial a la figura de Jordi Llopart, desaparegut ara fa un any al novembre de 2020, que passa a anomenar-se Memorial Moisés i Jordi Llopart. En aquesta primera edició està previst, a les 13:20 hores, la realització d’una cursa d’1 km anomenada Homenatge d’amics i ex-atletes Moisès i Jordi Llopart. En aquesta cursa homenatge està prevista la participació d’un centenar d’atletes de diverses generacions que formen part de l’historia de la marxa catalana i espanyola i de l’esport en general.

Està confirmada la presencia i participació de noms com Josep Marín, Daniel Plaza, Valentí Massana, Jesús Ángel García Bragado, Mari Cruz Díaz, Reyes Sobrino, Emilia Cano, Eva Pérez, Teresa Palacios, Basilio Labador, Andrés Marín i una llarga llista de marxadors i marxadores que representen les diferents generacions d’esportistes que van desenvolupar una carrera esportiva en aquesta especialitat en la que Moisès i Jordi Llopart van ser pioners.

· Nota de Premsa organitzador   · Reglament