GRAN PREMI DE MARXA CIUTAT DEL PRAT

1032

Memorial Moisés i Jordi Llopart

El passat diumenge dia 21 de novembre es va realitzar el Gran Premi de Marxa Ciutat del Prat – Memorial Moisès i Jordi Llopart, organitzat pel club Pratenc Associació́ d’Atletisme al Complex Esportiu Municipal Sagnier.

Amb una esplèndida matinal atlètica, s’han realitzat curses en totes les categories, aconseguit la victòria de la cursa absoluta Mireia Urrutia (L’Hospitalet At) amb un temps de 49:12.3 sobre una distància de de 10 km. A la categoria masculina s’ha imposat el canari Aythamy Afonso (At Arona) amb una marca de 43:21.9.

A la matinal s’ha realitzat un merescut homenatge a la figura de Jordi Llopart, desaparegut ara fa un any, i del seu pare i entrenador Moisès Llopart. A l’acte han participat un gran nombre d’exatletes, amics i companys de la família Llopart que han fet una cursa d’1 km en record d’aquestes dues figures pioneres de la marxa atlètica catalana, espanyola i internacional. Hem tornat a veure marxar a campions llegendaris com Josep Marín, Daniel Plaza, Valentí Massana, Jesús Ángel García Bragado, Mari Cruz Díaz, Reyes Sobrino, Emilia Cano, Eva Pérez, Teresa Palacios, Basilio Labador, Andrés Marín i una llarga llista de marxadors i marxadores que han volgut estar presents en aquest merescut homenatge.

· Resultats