Griselda Serret i Lluc Serrat guanyen el GP de marxa Barberà

517

Barberà del Vallès va acollir el 4t GP de marxa Ciutat de Barberà, organitzat per la UA Barberà, amb la presència d’un centenar d’atletes del col·lectiu de la marxa catalana, que van participar en la tercera prova de la temporada després de Canet de Mar i Manresa.

Els atletes sub 20 Griselda Serret i Lluc Serrat van dominar les proves absolutes, prova del gran nivell de les categories inferiors a la sènior dins de la marxa catalana. A més, la prova femenina va reunir a un bon grapat d’atletes destacades, fet que encara dona més força a la victòria de Serret.

Griselda Serret, atleta internacional, va aconseguir l’or amb un temps de 23:27 en una distància de 5 K, seguida per l’atleta de L’Hospitalet Atletisme amb 23:41, i tancant el podi Georgina Ruiz, de l’Agrupació Atlètica Catalunya, amb 24:38. A la prova absoluta masculina, victòria de Lluc Serrat, de l’Aldahra Lleida, amb 22:23, seguit d’Eloi Antón, del Lluïsos Mataró, amb temps de 22:31, i tancant el podi l’atleta màster de l’UGE Badalona amb 23:39.

Foto Organització

A banda de les proves absolutes, vam viure també les altres categories. A la prova màster, victòria d’Aitor Santafé, del CA Viladecans, amb 24:07 als 5 K. Olga Cabrera va ser la primera marxadora màster amb 25.49. La prova sub 16 també va tenir emoció. La masculina va tenir a Oriol López com a guanyador, amb un temps de 13:26 als 3 K. Abel Pujol va ser segon i Biel Elvira tercer. A la prova femenina, victòria de Queralt Serras, amb 16:23, seguida de Laia Aixalà i Andrea Moreno.

A la prova sub 14, victòria de Gisela Andrés amb 16:42 i 3 K recorreguts. A Andrés la va seguir Queralt Sañas amb la plata i Beth Aubia amb el bronze. A la prova masculina, victòria de Biel Fornós amb un temps de 15:37, seguit de Nahuel Urcola i Marco Sevillano. Finalment, Ona Ródenas va ser l’atleta sub 12 més ràpida, mentre que Arnau Miralles ho va ser a la categoria masculina. I en sub 10, Alba Capell va ser la primera i Arnau Gómez el guanyador masculí.

Aquesta ha estat la tercera prova del calendari de marxa. La darrera de l’any serà el 30 de desembre, a Barcelona, amb el Trofeu de marxa del Canaletes i el Campionat de marxa màster català de 10.000 mm. No obstant, el 17 de desembre, viurem a Getafe el Campionat d’Espanya d’hivern de promoció i els 10 K màster.